19 oktober 2005

Vijf vragen

Waarom is het zo moeilijk om het advies dat je anderen geeft zelf ook op te volgen?

Waarom zegt iedereen die op de bus wordt opgebeld eerst dat ze op de bus zitten?

Wat denken mensen die zich op profielsites 'kevin_cute_stud' of 'geilenlekker' noemen echt over zichzelf?

Is liefde meetbaar?

Bestaat er een ideale openingszin?

4 opmerkingen:

Bart zei

Ik ga er een paar zelf beantwoorden ;-)

Waarom is het zo moeilijk om het advies dat je anderen geeft zelf ook op te volgen? Veel advies dient ook enkel om te geven, niet om op te volgen.

Wat denken mensen die zich op profielsites 'kevin_cute_stud' of 'geilenlekker' noemen echt over zichzelf? Om nog maar te zwijgen van "cute_boy", die jongen van 48 jaar :s

Is liefde meetbaar? Ik meet liefde aan de mate waarin ik mijn eega mis als hij er niet is.

Bestaat er een ideale openingszin? "hallo", doet het hem telkens weer. Humor en eruitzien als Mister Vlaanderen helpen ook.

Karolien zei

Mijn beurt!


Waarom is het zo moeilijk om het advies dat je anderen geeft zelf ook op te volgen? Omdat het nu eenmaal makkelijker is om verstandig te adviseren dan verstandig te zijn en verstandig advies op te volgen?

Wat denken mensen die zich op profielsites 'kevin_cute_stud' of 'geilenlekker' noemen echt over zichzelf? Dat ze zo lelijk zijn dat zo'n nick het laatste redmiddel is?

Is liefde meetbaar? Waarschijnlijk zal er wel één of andere freaky wetenschapper zijn die meetmethodes heeft ontdekt. Op het moment zelf vind ik het vaak moeilijk te meten, achteraf is de duur van het luddevedde al een goeie maat gebleken.

Bestaat er een ideale openingszin? Ideaal is hij misschien niet, maar wel de beste die ik ooit gehoord heb. "Schat, doe uwe frak aan, we zijn weg." Misschien zou iemand er wel eens een disclaimer bij moeten schrijven. Niet verantwoordelijk voor opgelopen slagen en verwondingen etc.

Anoniem zei

Waarom is het zo moeilijk om het advies dat je anderen geeft zelf ook op te volgen? Omdat een mens van nature betweterig is.

Waarom zegt iedereen die op de bus wordt opgebeld eerst dat ze op de bus zitten? Om de demente bomma's er aan te herinneren dat ze nog moeten afstappen

Wat denken mensen die zich op profielsites 'kevin_cute_stud' of 'geilenlekker' noemen echt over zichzelf?
www.gaydar.be/geilenlekker => dat hij een knappe kont heeft
http://www.gaydar.be/kevin_cute_stud => a) hij weet dat hij knap is b) hij mensen probeert te verleiden met z'n fake profiel

Is liefde meetbaar? hangt van de konijnen in kwestie af

Bestaat er een ideale openingszin?
oogcontact en je tong gebruiken (niet om te spreken)


Is liefde meetbaar?

Bestaat er een ideale openingszin?

Anoniem zei

'Cute' en 'Stud' spreekt elkaar trouwens tegen vind ik, maar soit, van mooie mensen kan niet verwacht worden dat ze de fijnere aspecten van taal beheersen.

Liefde is enkel meetbaar aan hoeveel je kan verdragen van je partner :)

En ik zeg dat altijd op de bus als teken: he jij daar, hang op, ik bel niet graag op de bus. Alleen snapt niemand dat ooit :p