12 januari 2006

The internet is for porn


"Why you think the Net was born? Porn, porn, porn!"

Ik ben helemaal in de ban van Avenue Q, een musical die sinds 2004 in New York te zien is. Ik heb die leren kennen via World of Warcraft, een computerspel waar je best niet aan begint, wegens te verslavend. In dat spel dook onlangs een nieuwe running joke op, namelijk de slogan 'The internet is for porn'. Pas later bleek dat dat een liedje is uit deze musical.

Juist. Laat je niet misleiden door de poppen en het feit dat het om een musical gaat: dit is niet bepaald geschikt voor kinderen. Intussen wordt ik gekweld door waanzinnig grappige liedjes als 'The internet is for porn', 'It sucks to be me', 'Everyone's a little bit racist', 'I'm not wearing underwear today' en vooral 'If you were gay'. Niet moeilijk dat Avenue Q in 2004 de Tony Award voor beste musical in de wacht sleepte...

Heeft iemand na het bekijken van de clips zin om mee te gaan naar New York?

*neuriet* "Grab your dick and double-click for porn, porn, porn!"

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik wil stante pede mee naar New York, hoef daarvoor geen clip te zien. Om in the Big Apple een muicalleke te mogen doen ben ik zelfs bereid een dag zonder ondergoed te lopen.

mama

Anoniem zei

aiaiai, geen verkeerde gedachten krijgen hé, de vergeten 's' was onderweg maar is blijven plakken ergens aan de verstrooide kant van mijn hersenen.

Endless Audacity zei

Oh Dear Lord

Die liedjes zijn hilarisch *schater*

Karolien zei

Ja! Maar geen geld *treur*