05 juli 2006

Pokkeheet

Je hoeft geen blog te lezen om te weten dat het buiten tropisch warm is. Daarover gaat het vandaag dus niet.

Neen, pokkeheet verwijst naar de 21-jarige Canadees Kevin Zegers, hoofdrolspeler in Transamerica. Voor wie de film of de trailer nog niet gezien heeft deze korte samenvatting: een transseksuele vrouw krijgt een telefoontje van een onbekende zoon, en dat een week voor haar geslachtsoperatie. Ze gaat de confrontatie met haar zoon uit de weg, maar haar therapeute stelt de operatie uit tot ze in het reine is gekomen met haar zoon. Met tegenzin zoekt ze haar zoon. Ze doet zich voor als zendelinge en wil de jongen zo snel mogelijk bij zijn familie onderbrengen. Maar dat lukt niet zo goed.

Die zoon is dus meneer Zegers, een superheet ding dat in de film meermaals zijn looks en body tentoonstelt. 't Was al een tijdje geleden dat ik mezelf liet gaan in een fixatie voor Hollywoodacteurs of boysbandzangers, maar waarom ook niet hé. Geniet gerust mee... Rawr!



De eerste foto is genomen op het filmfestival van Cannes, de tweede is uit de tv-serie 'House', alle andere komen uit Transamerica.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

hey tim,

ik was dus niet de enige die hem al had opgemerkt... was echt snakken naar adem tijdens de film! :-) de foto's zijn leuk maar bewegend beeld is zoveel leuker! :p

yves (of had ik nu mijn naam beter hier niet vermeld na deze kwijlsessie? :-))

Spruit zei

Kwijlen is menselijk? ;-)

Al had Karolien dat liever anders gezien, naar ik heb gehoord.

Anoniem zei

Let me lick that. Oh pleaaase let me lick that! :-) Allez, behalve dan de laatste foto, daar lijkt 'em nogal achterlijk op :)

Anoniem zei

vooral die op het bed *kwijl*, het is zo een typische pose die je enkel tegenkomt op pornosites.
vooral op het groot scherm was dit een heerlijk plaatje :-)